Lättläst Teckenspråk

Infrastrukturstrateg

Falun Borlänge-regionen AB söker dig som brinner för att utveckla vår region till en av mellansveriges ledande tillväxtregioner. En välfungerande infrastruktur är nyckeln till att stärka regionens konkurrens- och attraktionskraft och därför ett prioriterat område för bolaget. Vi söker nu ytterligare en person som kan hjälpa oss i utvecklingsarbetet.


Vi erbjuder en anställning där du bland annat projektleder ett eller flera av våra fyra stråksamverkansprojekt; Dalabanans Intressenter, Partnerskap Bergslagsbanan, Partnerskap Bergslagsdiagonalen och Partnerskap E16. Du kommer också att arbeta med omvärldsbevakning, utredningsarbete samt agera stöd åt ägarkommunerna i infrastrukturfrågor. Dessutom kommer du att arbeta i nätverk och delta i och påverka olika planeringsprocesser, både på kommunal, regional och nationell nivå.

Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleutbildning (till exempel inom samhällsvetenskap, samhällsplanering eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig). Har du tidigare arbetat i en politiskt styrd organisation nära beslutsprocesser och är van vid påverkansarbete och att leda strategiska näringslivs- eller samhällsutvecklingsprojekt är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid drivkraft och kommunikativ förmåga och erbjuder dig ett arbete i en utvecklingsinriktad miljö med stora möjligheter till lärande, personlig utveckling och möjlighet att påverka innehållet.

Tillträde efter överenskommelse, dock senast den 3 mars.

Om det blir aktuellt har vi möjlighet att hjälpa till med medflyttarservice. Läs mer på www.rekryteringslots.se.

Ytterligare information får du av Stefan Pettersson, infrastrukturstrateg, 0243-24 80 53 eller Eva-Lena Palander, VD, 0243- 24 80 41

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till Eva Mikkelsen, Falun Borlänge-regionen AB på mailadress eva.mikkelsen@fbregionen.se  senast den 3 mars.

Håll dig uppdaterad! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.