Lättläst Teckenspråk

Mångsidig och engagerad Kommunikatör

Vi söker nu en mångsidig och engagerad kommunikatör som vill vara med och bidra till regionens utveckling. 

Vi tror att du trivs i en vardag med varierande arbetsuppgifter, är intresserad av samhällsfrågor, har lätt för att formulera dig i skrift samt samarbeta med olika typer av människor. Uppdraget är att stötta verksamheten och dess olika ansvarsområden i allt som har med kommunikation att göra. Exempel på arbetsuppgifter är att omvärldsbevaka och sprida positiva nyheter i bolagets digitala kanaler, uppdatera webben, göra presentationsmaterial, ta fram enklare grafiskt material och projektleda ägarkommunernas medverkan vid olika arrangemang.

Din bakgrund
Du har en utbildning inom media och kommunikation, digital kommunikation, grafisk design eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har kunskaper i Adobe-sviten, Ads manager/Business manager samt CMS-verktyg så som exempelvis Epi Server och Wordpress. Det är meriterande om du har erfarenhet av platsmarknadsföring, rörlig bild samt lagar och regler inom kommunikation i offentlig verksamhet.

Teamet som du kommer till har spetskompetens inom sina respektive ansvarsområden och har som gemensam nämnare att vi brinner för att utveckla regionen och vi ser till att ha kul på vägen. I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en självgående, lyhörd och flexibel lagspelare.

Låter det intressant?
Då ska du söka senast den 20 november via mail till: eva.mikkelsen@fbregionen.se

För frågor om tjänsten kontakta VD Eva-Lena Palander 0243-24 80 41

Välkommen med din ansökan!


Håll dig uppdaterad! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.